Õhtusöök 19. aprill annikapihl
Kõik vanemad on uhked oma laste üle, nii ka meie!
Meie Perekodu noor, Veikko, lõpetab sel aastal Kuressaare Ametikoolis koka erialal II kursust. 14.aprillil toimus tal toiduvalmistamise teooria ja praktika eksam.
Eelroaks pakkus Veikko aedvilja püreesuppi sulatatud juustuga, pearoaks kooreklopsi, ürdikartuli ja punapeediga ning magustoiduks marjakreemi. Söök oli imemaitsev!
Veikko sooritas toiduvalmistamise eksami hindele "5".
Kõik vanemad on uhked oma laste üle, nii ka meie!
Meie Perekodu noor, Veikko, lõpetab sel aastal Kuressaare Ametikoolis koka erialal II kursust. 14.aprillil toimus tal toiduvalmistamise teooria ja praktika eksam.
Eelroaks pakkus Veikko aedvilja püreesuppi sulatatud juustuga, pearoaks kooreklopsi, ürdikartuli ja punapeediga ning magustoiduks marjakreemi. Söök oli imemaitsev!
Veikko sooritas toiduvalmistamise eksami hindele "5".